Loading...

JOURNEY OF YOUR DREAMSEXCLUSIEFINDIA

India: luxe treinreis ‘Indian Sojourn’ met de Deccan Odyssey

Welcome aboard! In stijl van Mumbai naar Delhi met The Deccan Odyssey

Ervaar het overweldigende India aan boord van de luxe trein The Deccan Odyssey en geniet van exclusieve service, heerlijke comfortabele bedden en authentieke Indiase gerechten. Uw luxe treinreis Indian Sojourn start in Mumbai. Mumbai, het vroegere Bombay, is de bakermat van de Indiase filmindustrie. Mumbai staat daarom ook wel bekend als Bollywood. Tevens is het India’s grootste stad, India’s financiële en commerciële hoofdstad en hoofdstad van de meest vooruitstrevende staat Maharashtra. Voordat u aan Boord gaat bezoekt u de Elephanta Caves en krijgt u een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Mumbai, waaronder de Gateway of India, de Hanging Gardens en de Crawford Market and Marine Drive. De dag na uw stadstour wordt u met veel egards ontvangen op het Chhatrapati Shivaji Terminus Railway Station en start uw luxe treinreis. Aan boord van de historische en luxe Deccan Odyssey zal het u aan niets ontbreken. The Deccan Odyssey beschikt over 40 luxe ingerichte compartimenten, twee restaurants, een spa/schoonheidssalon, fitnessruimte en een sfeervolle bar. Tijdens uw treinreis zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Na afloop zult u beamen: er is niets mooiers dan reizen per trein.

De Bengaalse tijger is een beschermde diersoort en het nationale dier van India

Uw eerste reisdoel is Vadodara, waar u het Champaner-Pavagadh Archeological Park bezoekt, de enige vroeg-islamitische en pre-Mongoolse stad van India die nog intact is. Vervolgens reist u naar Udaipur in de deelstaat Rajasthan. Rajasthan was eeuwenlang verdeeld in kleine koninkrijkjes. Heersers van deze koninkrijken, de Maharadja’s hebben overal hun sporen achtergelaten in de vorm van sprookjesachtige paleizen, adembenemende forten en rijkelijk versierde tempels. De mooi aan het Pichola meer gelegen stad Udaipur telt tal van paleizen en een prettig en levendig centrum. Het wordt alom gezien als de meest romantische stad van India. Vanuit Udaipur reist u verder naar Jodhpur, bekend om zijn blauw geschilderde huizen (en daarom vaak de blauwe stad genoemd) en het grootse Mehrangarh Fort. Uw volgende reisdoel is het Ramthambore National Park. Met een beetje gelukt ziet u tijdens de safaritour de Indiase tijger in haar natuurlijke omgeving net als andere diersoorten als vogels, antilopen, gazelles, luipaarden en krokodillen. Ook maakt u kennis met de plaatselijke bevolking en hun leefwijze – zij leven voornamelijk van de landbouw en de jacht. De vrouwen uit de dorpen in Ranthambore dragen prachtige, kleurrijke sari’s. Via Agra met de beroemde Taj Mahal, reist u naar sprookjesachtig Jaipur met het betoverende Amber Fort en het City Palace. Uw luxe treinreis eindigt in Delhi, de hoofdstad van India. Op de laatste dag van deze reis krijgt u een uitgebreide stadstour door zowel Old als New Delhi. Beide stadsdelen verschillen als dag en nacht van elkaar. Old Delhi is druk en chaotisch, het begin vorige eeuw door de Engelsen gebouwde New Delhi daarentegen is ruim opgezet met brede wegen, rotondes, groene parken en trotse overheidsgebouwen.

De treinreis ‘Indian Sojourn’ duurt 8 dagen/7 nachten. De vaste vertrekdata van de trein zijn: 8 december 2018 en 5 januari, 26 januari, 2 maart en 30 maart 2019. U kunt de reis ook maken van Delhi naar Mumbai. Uiteraard kunt u uw treinreis combineren met één of meerdere nachten in de vertrek- en/of aankomststad (zoals in dit programma). Ook kunt u uw treinreis combineren met een rondreis, verblijf in strandhotel of in een luxe tent (Travelling Camp). Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden. Extra opties.
Benieuwd naar onze eigen reiservaringen in Rajasthan? Lees dan ook ons reisverslag.
India_Rajasthan_Jodhpur

Indian Sojourn

Luxe treinreis met de Deccan Odyssey van Mumbai naar Delhi

Reisduur12 dagen
Reistypeluxe treinreis
Beste reistijdokt - mrt
Prijsindicatievanaf € 4.425,- p.p.
Natuur★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★

Spreekt deze reis u aan?

INDIA: LUXE TREINREIS ‘INDIAN SOJOURN’ MET DE DECCAN ODYSSEY

Wat maakt deze reis bijzonder

 • Reis in stijl door het adembenemend mooie en indrukwekkende India en geniet van een uitmuntende service en de heerlijkste gerechten aan boord van The Deccan Odyssey
 • Sta oog in oog met de Indiase tijger in haar natuurlijke omgeving
 • Wandel langs de kleurrijke markten van Jaipur en bezoek het Paleis van de Winden en het Amber Fort
 • Beleef de Taj Mahal, ‘s werelds mooiste bouwwerk en een ode aan de liefde
 • Kijk uit over de magnifieke Blauwe Stad vanaf het Mehrangarh Fort in Jodhpur
 • Inclusief een complete stadstour door Mumbai en Delhi

 

12-daagse treinreis

India: Luxe treinreis Indian Sojourn

Prijsindicatie: vanaf € 4.425,- per persoon

Deze prijs is gebaseerd op 2 personen samenreizend

Inclusief

 • 7 overnachtingen in een 2-persoons compartiment aan boord van The Deccan Odyssey op basis van volpension
 • 2 overnachtingen in hotel Taj Mahal Palace & Tower (5*, deluxe) in Mumbai in een Superior Sea View Room op basis van logies en ontbijt (of gelijkwaardig)
 • 2 overnachtingen in hotel The Leela Palace (5*, deluxe) in Delhi in een Grand Deluxe Room op basis van logies en ontbijt (of gelijkwaardig)
 • Niet-alcoholische drankjes aan boord van The Deccan Odyssey
 • Alle vervoer en transfers ter plaatse
 • Alle genoemde excursies, entreegelden en transfers
 • Game drives in Ranthambore National Park (in groepsverband)
 • Engelssprekende gidsen
 • 24/7 support
 • GGTO-garantie
 • Gedetailleerde reisbescheiden en een reisgids

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten (deze kunnen wij desgewenst voor u verzorgen)
 • Vervoer van en naar de luchthaven van vertrek
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Niet genoemde en optionele excursies of activiteiten
 • Uitgaven van persoonlijke aard en eventuele fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Advieskosten à € 40,- per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Vertrekdata Indian Sojourn in 2018: 13 okt, 10 nov en 8 dec
Vertrekdata Indian Sojourn in 2019: 5 jan, 26 jan, 2 mrt en 30 mrt

Dag 1: Aankomst in Mumbai
Aankomst op de luchthaven van Mumbai. Meet & Greet en transfer naar uw hotel.
Overnachting in hotel Taj Mahal Palace & Tower (Superior Sea View Room, 5* deluxe)

Dag 2: Stadstour Mumbai
In de ochtend brengt u een bezoek aan de Elephanta Caves, gevolgd door een stadstour (halve dag) langs de vele bezienswaardigheden van Mumbai waaronder de Gateway of India, Jain Temple, Hanging Gardens, Flora Fountain en de levendige boulevard Crawford Market & Marine Drive.
Overnachting in hotel Taj Mahal Palace & Tower (Superior Sea View Room, 5* deluxe)

Dag 3: Mumbai – start van uw treinreis ‘Indian Sojourn’ met The Deccan Odyssey
Rond 15.30 uur begint uw luxe treinreis en gaat u op het Chhatrapati Shivaji Terminus Railway Station aan boord van The Deccan Odyssey. Diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 4: Vadodara
Deze morgen brengt u een bezoek aan u het Champaner-Pavagadh Archeological Park, de best bewaard gebleven pre-Mongoolse Islamitische stad van India. ‘s Middags neemt u een kijkje in het Maharaja Fateh Singh Museum dat een grote verzameling Indiase en Europese schilderijen en bronzen en marmeren beelden herbergt. In de namiddag High Tea in het bijzondere Laxmi Vilas Palace, dat toebehoort aan de Koninklijke familie. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 5: Udaipur
In de ochtend rijdt u de meest romantische stad van India binnen, Udaipur. Udaipur ligt aan het Pichola meer en telt tal van monumentale paleizen. Na een vroege lunch bezoekt het prachtige City Palace, u maakt een boottour over het meer Later die middag maakt u een uitgebreide stadswandeling door het sfeervolle centrum met kleurrijke bazaar en sfeervolle nauwe straatjes. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 6: Jodhpur
Een prachtige rit dwars door de Than woestijn brengt u vandaag in Jodhpur, de blauwe stad. Na de lunch bezoekt u het centrum met de blauw geschilderde huizen, de levendige Old Clock Tower market en het majestueuze, hoog boven de stad gelegen Mehrangarh Fort. Dit grootste fort van India is met recht de trots van Jodhpur. ‘s Avond geniet u van een heerlijke barbecue op de Koninklijke binnenplaats van het Fort terwijl u een schitterend uitzicht heeft op de voormalige hoofdstad van de Marwar-regio. Ontbijt en lunch aan boord. Diner in Jodhpur.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 7: Ranthambhore National Park
In de ochtend komt u aan in Sawai Madhopur, nabij Ranthambore National Park. Ranthamabore is één van de beste plekken in India om de Bengaalse tijger te zien. In de ochtend bezoekt u een traditioneel dorp dat midden in het nationale park ligt en u maakt kennis met de plaatselijke bevolking en haar gebruiken. ‘s Middags maakt u een game drive op zoek naar de Bengaalse Tijger. Ranthambore is tevens de natuurlijke habitat van vele andere siersoorten waaronder vogels, gazellen, antilopen, lippenberen, luipaarden en krokodillen. In de namiddag High Tea in de Sawai Madhopur Lodge. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 8: Agra en de Taj Mahal
Vroege aankomst in Agra, de stad van de Taj Mahal. De Taj Mahal is een witmarmeren grafmonument dat door Shah Jahan, de vijfde heerser van het vroegere Mogolrijk is gebouwd voor zijn in 1631 overleden vrouw Mumtaz Mahal. De bouw kostte 22 jaar en ruim 20000 mannen hebben aan de bouw meegewerkt. Het witte marmer is door olifanten en kamelen van honderden kilometers ver aangevoerd. De Taj Mahal is volstrekt uniek en wordt door velen beschouwd als één van de mooiste gebouwen ter wereld. In elk geval zal het bezoek aan de Taj Mahal u nog heel lang bijblijven. In de middag bezoekt u Fort Agra en heeft u de gelegenheid om naar de kleur- en geurrijke markt van Agra te gaan. Ontbijt en diner aan boord. Lunch in Agra.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 9: Jaipur
Jaipur is de grootste stad van Rajasthan en ligt tussen de Aravali Hills. U bezoekt in Jaipur o.a. het majestueuze Amber Fort (dat even buiten de stad ligt), Hawa Mahal (Paleis van de Winden) en het beroemde City Palace en Jantar Mantra in de Roze Stad. ‘s Middags kunt u optioneel en op eigen gelegenheid een wandeling maken langs de vele bazaars en markten van de Roze Stad of kiezen voor een ontspannende Spa-behandeling. Ontbijt en diner aan boord. Lunch in Jaipur.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 10: Aankomst in Delhi
Uw luxe treinreis eindigt vandaag in de Delhi, de hoofdstad van Delhi. Na het ontbijt gaat u op het Delhi Cantt Railway Station van boord. Vervolgens wordt u per comfortabele auto naar uw hotel gebracht. In de middag maakt u onder leiding van een gids een stadstour door het door de Engelsen gebouwde New Delhi met zijn vele brede avenues, stadsparken, rotondes, overheidsgebouwen en monumenten waaronder Qutub Minar, Humayun’s Tomb, India Gate en het Presidentiële Paleis.
Overnachting in hotel The Leela Palace New Delhi (Grande Deluxe Room, 5* deluxe)

Dag 11: Delhi
Delhi is ongetwijfeld één van de meest historische hoofdsteden van de wereld. Onder leiding van een gids maakt u deze ochtend een uitgebreide stadstour en tocht per rickshaw door monumentaal Old Delhi ‘Shahjanabad’ en bezoekt u onder meer Raj Ghat, Jama Masjid en de Chandni Chowk Bazaar. De middag is naar eigen inzicht te besteden.
Overnachting in hotel The Leela Palace New Delhi (Grande Deluxe Room, 5* deluxe)

Dag 12: Vertrek uit Delhi
U wordt op tijd naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar huis of uw volgende bestemming.

INDIA

Extra opties

Optionele excursies

 • Overnachten in luxe tented camps in o.a, Ladakh
 • Rondreis Rajasthan deluxe
 • Spirituele tours en excursies
 • Spa en massages
 • Ayurveda
 • Introductie in het Boeddhisme
 • Street Food tours

Strandverlengingen

 • Uiteraard kunt u bij TravelPA uw reis op maat laten samenstellen. Dat geldt ook voor uw strandverlenging. Wij bieden u volop keuze uit luxe resorts en hotels op de mooiste eilanden en aan de mooiste stranden van onder andere Goa, Kerala en de Andaman Eilanden. Wij verzorgen ook uw transfers. En vanzelfsprekend bepaalt u zelf helemaal de duur van uw strandverlenging.

EXCLUSIEF

Ontdek ook andere reizen

Madagascar_Nosy_Ankao_TimeandTide_Miavana_bovenaanzicht

Zuid-Afrika & Madagascar Exclusief

Luxury city and island escape

Reisduur11 dagen
Reistypecombinatiereis
Beste reistijdokt - dec en apr - mei
Prijsindicatieop aanvraag
Natuur★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★
Strand★ ★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★ ★
Seychellen_Enchanted_Island_Resort_Villa_Flanbwayan_bad_balkon_zeezicht

Seychellen - Enchanted Island Resort

Escape to paradise

Reisduur9 dagen
Reistypestrandvakantie
Beste reistijdapr - nov
Prijsindicatievanaf € 3.750,- p.p.
Natuur★ ★ ★
Cultuur★ ★
Strand★ ★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★ ★
Indonesie_Bali_Ubud_Capella_kelikivalleytent-bedroom-01

Bali - Capella Ubud

Luxe en uniek overnachten in de stijl van 19e eeuwse Europese kolonisten

Reisduur8 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdapr - nov
Prijsindicatievanaf € 2.300,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★ ★
Indonesie_Bali_Soori_Ocean-Pool_villa

Bali - Soori

Duurzame weelde tussen de blauwe zee en groene rijstvelden

Reisduur8 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdapr - nov
Prijsindicatievanaf € 2.000,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★
Zuid-Afrika_Sabi_Sand_Game_Reserve_Leopard_Hills_Private_Game_reserve_game_drive_uitzicht_villa_privé-zwembad

Zuid-Afrika en Zimbabwe deluxe

Luxe combinatiereis naar Kaapstad, Sabi Sands en de Victoria Falls incl. tophotels

Reisduur11 dagen
Reistypeprivé-rondreis
Beste reistijdfeb - mei en sep - okt
Prijsindicatievanaf € 6.750,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★
Strand★ ★ ★
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★ ★
Italië_Toscane_Castello_del_Nero_aanzicht_landschap

Toscane - Castello del Nero

Het beste van Toscane incl. huurauto en verblijf in een schitterend hotel

Reisduur8 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdapr - sep
Prijsindicatievanaf € 2.250,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand★ ★
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★ ★

Door het bezoeken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluit