Loading...

Highlights      Reis & prijs      Kaart       Extra opties      Meer reisideeën      Bel of mail mij

JOURNEY OF YOUR DREAMSEXCLUSIEFINDIA

India: luxe treinreis ‘Indian Odyssey’ met de Deccan Odyssey

Welcome aboard! In stijl van Delhi naar Mumbai met The Deccan Odyssey

Ervaar het overweldigende India aan boord van de luxe trein The Deccan Odyssey en geniet van exclusieve service, heerlijke comfortabele bedden en authentieke Indiase gerechten. Uw luxe treinreis Indian Odyssey start in Delhi. Voordat u aan Boord gaat maakt u een uitgebreide stadstour naar zowel de oude stad ‘Shahjahanabad’ als het nieuwe gedeelte. Old Delhi en de hoofdstad New Delhi verschillen als dag en nacht van elkaar. Old Delhi is druk en chaotisch, het begin vorige eeuw door de Engelsen gebouwde New Delhi daarentegen is ruim opgezet met brede wegen, rotondes, groene parken en trotse overheidsgebouwen. De dag na uw bezoek aan Delhi wordt u met veel egards ontvangen op het Safdarjung Railway Station en start uw luxe treinreis. Aan boord van de historische en luxe Deccan Odyssey zal het u aan niets ontbreken. The Deccan Odyssey beschikt over 40 luxe ingerichte compartimenten, twee restaurants, een spa/schoonheidssalon, fitnessruimte en een sfeervolle bar. Tijdens uw treinreis zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Na afloop zult u beamen: er is niets mooiers dan reizen per trein.

Velen beschouwen de Taj Mahal als één van de mooiste gebouwen ter wereld en als een ode aan de liefde.

Uw eerste reisdoel is het Ramthambore National Park. Met een beetje gelukt ziet u tijdens de safaritour de Indiase tijger in haar natuurlijke omgeving net als andere diersoorten als vogels, antilopen, gazelles, luipaarden en krokodillen. Ook maakt u kennis met de plaatselijke bevolking en hun leefwijze – zij leven voornamelijk van de landbouw en de jacht. De vrouwen uit de dorpen in Ranthambore dragen prachtige, kleurrijke sari’s. Via Agra met de beroemde Taj Mahal, reist u naar sprookjesachtig Jaipur met het betoverende Amber Fort en het City Palace en het romantische Udaipur. Beide steden liggen in de deelstaat Rajasthan. Rajasthan was eeuwenlang verdeeld in kleine koninkrijkjes. Heersers van deze koninkrijken, de Maharadja’s hebben overal hun sporen achtergelaten in de vorm van sprookjesachtige paleizen, adembenemende forten en rijkelijk versierde tempels. Vervolgens reist u verder naar Vadodara, waar u het Champaner-Pavagadh Archeological Park bezoekt, de enige vroeg-islamitische en pre-Mongoolse stad van India die nog intact is. Via Aurangabad en de grotten van Ellora reist u verder naar uw eindbestemming Mumbai, het vroegere Bombay. Op het Chhatrapati Shivaji Terminus Railway Station van Mumbai gaat u van boord waarna u naar uw luxe hotel wordt gebracht. De volgende dag wacht nog een bezoek aan de Elephanta Caves en een stadstour langs de bezienswaardigheden van Mumbai.

De treinreis ‘Indian Odyssey’ duurt 8 dagen/7 nachten. De vaste vertrekdata van de trein zijn: 15 december 2018 en 12 januari, 2 februari, 9 maart en 6 april 2019. U kunt uw reis ook maken van Mumbai naar Delhi. Uiteraard kunt u uw treinreis combineren met één of meerdere nachten in de vertrek- en/of aankomststad (zoals in dit programma). Ook kunt u uw treinreis combineren met een rondreis, verblijf in strandhotel of in een luxe tent (Travelling Camp). Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden. Extra opties.
Benieuwd naar onze eigen reiservaringen in Rajasthan? Lees dan ook ons reisverslag.

 

India_Deccan-Odyssey-Indian-Odyssey

Indian Odyssey

Luxe treinreis met de Deccan Odyssey van Delhi naar Mumbai

Reisduur12 dagen
Reistypeluxe treinreis
Beste reistijdokt - apr
Prijsindicatievanaf € 4.295,- p.p.
Natuur★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★

Spreekt deze reis u aan?

INDIA: LUXE TREINREIS ‘INDIAN ODYSSEY’ MET DE DECCAN ODYSSEY

Wat maakt deze reis bijzonder

 • Reis in stijl door het adembenemend mooie en indrukwekkende India en geniet van een uitmuntende service en de heerlijkste gerechten aan boord van The Deccan Odyssey
 • Sta oog in oog met de Indiase tijger in haar natuurlijke omgeving
 • Wandel langs de kleurrijke markten van Jaipur en bezoek het Paleis van de Winden en het Amber Fort
 • Beleef de Taj Mahal, ‘s werelds mooiste bouwwerk en een ode aan de liefde
 • Bezoek het Champaner-Pavagadh Archeological Park, een uniek stukje historie dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO prijkt
 • Inclusief een complete stadstour door Delhi en Mumbai

 

12-daagse treinreis

India: Luxe treinreis Indian Odyssey

Prijsindicatie: vanaf € 4.295,- per persoon

Deze prijs is gebaseerd op 2 volwassenen samenreizend

Inclusief

 • 7 overnachtingen in een 2-persoons compartiment aan boord van The Deccan Odyssey op basis van volpension
 • 2 overnachtingen in hotel The Leela Palace (5*, deluxe) in Delhi in een Grand Deluxe Room op basis van logies en ontbijt (of gelijkwaardig)
 • 2 overnachtingen in hotel Taj Mahal Palace & Tower (5*, deluxe) in Mumbai in een Superior Sea View Room op basis van logies en ontbijt (of gelijkwaardig)
 • Niet-alcoholische drankjes aan boord van The Deccan Odyssey
 • Alle vervoer en transfers ter plaatse
 • Alle genoemde excursies, entreegelden en transfers
 • Game drives in Ranthambore National Park (in groepsverband)
 • Engelssprekende gidsen
 • 24/7 support
 • GGTO-garantie
 • Gedetailleerde reisbescheiden en een reisgids

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten (deze kunnen wij desgewenst voor u verzorgen)
 • Vervoer van en naar de luchthaven van vertrek
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Niet genoemde en optionele excursies of activiteiten
 • Uitgaven van persoonlijke aard en eventuele fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Advieskosten à € 40,- per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Vertrekdata Indian Odyssey in 2018: 20 okt, 17 nov en 15 dec
Vertrekdata Indian Odyssey in 2019: 12 jan, 2 feb, 9 mrt en 6 apr

Dag 1: Aankomst in Delhi
Aankomst op de luchthaven van Delhi. Meet & Greet en transfer naar uw hotel.
Overnachting in hotel The Leela Palace New Delhi (Grande Deluxe Room, 5* deluxe)

Dag 2: Old & New Delhi
U maakt een uitgebreide stadstour door monumentaal Old Delhi ‘Shahjanabad’ en New Delhi o.l.v. een gids. Ook maakt u een ritje met een traditionele rickshaw.
Overnachting in hotel The Leela Palace New Delhi (Grande Deluxe Room, 5* deluxe)

Dag 3: Delhi – start van uw treinreis ‘Indian Odyssey’ met The Deccan Odyssey
Rond 17.00 uur gaat u aan boord van uw luxe trein op het Safdarjung Railway Station. Diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 4: Ranthambhore National Park
In de ochtend komt u aan in Sawai Madhopur, nabij Ranthambore National Park. Ranthamabore is één van de beste plekken in India om de inheemse tijger te zien. In de ochtend bezoekt u een traditioneel dorp dat midden in het nationale park ligt en u maakt kennis met de plaatselijke bevolking en haar gebruiken. ‘s Middags maakt u een game drive op zoek naar de Bengaalse Tijger. Ranthambore is tevens de natuurlijke habitat van vele andere siersoorten waaronder vogels, gazellen, antilopen, lippenberen, luipaarden en krokodillen. In de namiddag High Tea in de Sawai Madhopur Lodge. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 5: Agra en de Taj Mahal
Vroege aankomst in Agra, de stad van de Taj Mahal. De Taj Mahal is een witmarmeren grafmonument dat door Shah Jahan, de vijfde heerser van het vroegere Mogolrijk is gebouwd voor zijn in 1631 overleden vrouw Mumtaz Mahal. De bouw kostte 22 jaar en ruim 20000 mannen hebben aan de bouw meegewerkt. Het witte marmer is door olifanten en kamelen van honderden kilometers ver aangevoerd. De Taj Mahal is volstrekt uniek en wordt door velen beschouwd als één van de mooiste gebouwen ter wereld. In elk geval zal het bezoek aan de Taj Mahal u nog heel lang bijblijven. In de middag bezoekt u Fort Agra en heeft u de gelegenheid om naar de kleur- en geurrijke markt van Agra te gaan. Ontbijt en diner aan boord. Lunch in Agra.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 6: Jaipur
Jaipur is de grootste stad van Rajasthan en ligt tussen de Aravali Hills. U bezoekt in Jaipur o.a. het majestueuze Amber Fort (dat even buiten de stad ligt), Hawa Mahal (Paleis van de Winden) en het beroemde City Palace en Jantar mantra in de Roze Stad. ‘s Middags kunt u optioneel en op eigen gelegenheid een wandeling maken langs de vele bazaars en markten van de Roze Stad of kiezen voor een ontspannende Spa-behandeling. Ontbijt en diner aan boord. Lunch in Jaipur.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 7: Udaipur
In de ochtend komt u aan in de meest romantische stad van India, Udaipur. De stad ligt aan het Pichola meer en telt tal van monumentale paleizen. U bezoekt het grootse City Palace, u maakt een boottour over het meer en u bezoekt Jagmandir, een 17e eeuws paleis gelegen op een eiland in het meer voor de lunch. In de middag maakt u een uitgebreide stadswandeling door het sfeervolle centrum met kleurrijke bazaar en sfeervolle nauwe straatjes. Ontbijt en lunch aan boord. Lunch in Udaipur.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 8: Vadodara
De ochtend kunt u op uw eigen manier invullen. Na de lunch bezoekt u het Champaner-Pavagadh Archeological Park, de best bewaard gebleven pre-Mongoolse Islamitische stad van India, en het Maharaja Fateh Singh Museum met een rijke collectie Indiase en Europese schilderijen en een ruime collectie aan bronzen en marmeren beelden. In de namiddag High Tea in het bijzondere Laxmi Vilas Palace, dat toebehoort aan de Koninklijke familie. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 9: Aurangabad – Ellora Caves
De ochtend kunt u naar eigen inzicht indelen. Na de lunch rijdt u naar de grotten van Ellora, op ca. 30km van Aurangabad. Ellora, sinds 1983 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de UNESCO, is een bijzonder complex bestaande uit ruim honderd grotten, grottempels en kloosters gebouwd tussen de 4e en 5e eeuw na Christus. De 12 boeddhistische, 17 hindoeïstische en 5 jaïnistische grotten zijn toegankelijk. De meest fraaie is de Kailash tempel. Ontbijt, lunch en diner aan boord.
Overnachting aan boord van The Deccan Odyssey

Dag 10: Mumbai
Uw luxe treinreis eindigt vandaag in de grootste stad van India, Mumbai, het vroegere Bombay. Na het ontbijt gaat u op het Chhatrapati Shivaji Terminus Railway Station van boord. Vervolgens wordt u per comfortabele auto naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden.
Overnachting in hotel Taj Mahal Palace & Tower (Superior Sea View Room, 5* deluxe)

Dag 11: Mumbai
In de ochtend brengt u een bezoek aan de Elephanta Caves, gevolgd door een stadstour (halve dag) langs de vele bezienswaardigheden van Mumbai waaronder de Gateway of India, Jain Temple, Hanging Gardens, Flora Fountain en de levendige boulevard Crawford Market & Marine Drive.
Overnachting in hotel Taj Mahal Palace & Tower (Superior Sea View Room, 5* deluxe)

Dag 12: Vertrek uit Mumbai
U wordt op tijd naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar huis of uw volgende bestemming.

INDIA

Extra opties

Optionele excursies

 • Overnachten in luxe tented camps in o.a, Ladakh
 • Rondreis Rajasthan deluxe
 • Spirituele tours en excursies
 • Spa en massages
 • Ayurveda
 • Introductie in het Boeddhisme
 • Street Food tours

Strandverlengingen

 • Uiteraard kunt u bij TravelPA uw reis op maat laten samenstellen. Dat geldt ook voor uw strandverlenging. Wij bieden u volop keuze uit luxe resorts en hotels op de mooiste eilanden en aan de mooiste stranden van onder andere Goa, Kerala en de Andaman Eilanden. Wij verzorgen ook uw transfers. En vanzelfsprekend bepaalt u zelf helemaal de duur van uw strandverlenging.

EXCLUSIEF

Ontdek ook andere reizen

Dubai, Abu Dhabi & Oman - Magic Private Camp

Luxe tentenkamp exclusief voor uzelf

Reisduur2 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdokt - apr
Prijsindicatievanaf € 450,- p.p.p.n.
Natuur★ ★ ★
Cultuur★ ★
Strand★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★
Indonesie_Amanjiwo

Midden-Java - Amanjiwo

Pure heerlijkheid in het mystieke en culturele hart van Java

Reisduur9 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdapr - nov
Prijsindicatieop aanvraag
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★
Strand
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★ ★
Indonesie_Bali_Soori_Ocean-Pool_villa

Bali - Soori

Duurzame weelde tussen de blauwe zee en groene rijstvelden

Reisduur8 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdapr - nov
Prijsindicatievanaf € 2.000,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★ ★
Strand★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★
Cambodja-Song-Saa-vanuit-de-lucht2

Song Saa Private Island

Barefoot luxury in harmonie met de natuur

Reisduur8 dagen
Reistypestrandvakantie
Beste reistijdnov - apr
Prijsindicatievanaf € 2.500,- p.p.
Natuur★ ★ ★ ★ ★
Cultuur★ ★ ★
Strand★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★ ★
Culinair★ ★ ★ ★
Dubai_One_and_Only_The_Palm_zwembad

Dubai - One&Only The Palm

Eén van de beste hotels van Dubai

Reisduur9 dagen
Reistypehotelreis
Beste reistijdokt - apr
Prijsindicatievanaf € 2.600,- p.p.
Natuur★ ★
Cultuur★ ★
Strand★ ★ ★ ★
Kindvriendelijk★ ★
Culinair★ ★ ★ ★ ★
USA_Washington_Capitol

Washington DC - Philadelphia - New York en Boston

Exclusieve treinreis/stedentrip

Reisduur10 dagen
Reistypestedentrip
Beste reistijdgehele jaar
Prijsindicatievanaf € 3.500,- p.p.
Natuur★ ★
Cultuur★ ★ ★ ★
Strand
Kindvriendelijk
Culinair★ ★ ★ ★

Door het bezoeken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluit